top of page

Gelişin Bahar




Hani geliyorsun ve geldin ya!


Gelişin hep Bahar...

Konuştuk ve konuşurken sayısız kere duydum sesindeki kuşları ya, gülüşünde hissettiğim güneş kadar bir sıcaklıktı; ısıttın ki, ısındım...Buralar ve yağmurları her zamankinden bereketli, koca yürekli artık.


Hani geliyorsun ve geldin ya!


Mevsimi, baharın bahar olduğunu anlıyorum...Gökyüzü senin ve bana ait sadece; pay ediyorum gecelere... Onca kalabalık içinde sürüp giden yalnızlığın süngüsü düşüyor, görüyorsun ya çoktan sindi bir köşeye. Bilmelisin arılar bal yapmaya daha da hevesli ve telaşta... Nasıl bir heyecansa, bu aralar örülmekte aceleci kelebeklerin kozası.


Hani geliyorsun ve geldin ya!


Meysiz bir sarhoşluk başlıyor zamanda ve mekanda...Ayak üstü düşleri paylaşıyoruz akşamdan kalma sabahlarda. Hep birlikte, el ele, göz göze, hatta diz dizeyiz; sofada, sahanlıkta ve eski bir düş evinin cumbasında.


Hani geliyorsun ve geldin ya!


Piyanodan notalar sızıyor, bir şarkı can buluyor, yaşı küçük bir peri kızının acemi parmaklarında. İşte hemen bir dans başlatmışız gelecek günlerin şerefine, eksik kalışlarımızı tamamlamak adına. Mutluluk adı, adı incelikli hayaller; bir ileri bir geri, dönüyoruz; rüzgarı ılık, tüy gibi hafif adımlarımızla.


Hani geliyorsun ve geldin ya!


Önce ellerin uyanıyor, kollarından bağımsızlar artık. Şarkımız söyleniyor, nefesimiz hararetli... dinleniyor sözcüklerimiz... Güneş ufuk çizgisinden kurtulduğu anlara sokuluyorum birazdan ve yeniden müzik; hadi başla!


*



34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


1/684
bottom of page