top of page
1/2

Emekliler 26 Mayısta Ankara'da Büyük Mitingde Toplanıyor

DİPTEN GELEN DALGA: TÜRKİYE’NİN BÜTÜN EMEKLİLERİ, EYT’LİLER VE TÜM SGK MAĞDURLARI BİR ARAYA GELİYOR...

ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDA MİLYONLARCA EMEKLİ VE EYT'Lİ, İNSANCA YAŞAM İÇİN 26 MAYIS’TA ANKARA’DAKİ BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ’NE HAZIRLANIYOR...




Emeklilere, EYT’lilere ve SGK sisteminden kaynaklı tüm mağdurlara, insanlık onuruna yakışan mutlu ve huzurlu bir yaşam; çocuklarımıza ve torunlarımıza sosyal güvenceli ve güvenli bir gelecek istiyoruz.

Emeklilerin yaşadığı sorunların çözümü ve taleplerimizin gerçekleşebilmesi için; çok sayıda emekli sendikası, emekli dernekleri ve platformları, EYT ve Emekliler Federasyonu ile Özel Banka ve Sandık Emeklileri, “Hak verilmez alınır, haklar örgütlü mücadele ile kazanılır” şiarıyla güç ve eylem birliği temelinde bir araya gelerek, emeklilerin birleşik mücadelesini yükseltiyoruz.

Türkiye Emekliler ve EYT’liler Birliği olarak bu amaçla bir araya gelen bizler, 26 Mayıs 2024 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan Büyük Emekli Mitingine ülkemizin dört bir yanından eşlerimizle, çocuklarımızla ve torunlarımızla birlikte büyük bir coşkuyla katılarak sorunlarımızı ve taleplerimizi bir kez daha yüksek sesle haykıracağız.

Emeklilerin hayatlarını ve umutlarını çalanlara karşı gücümüzü göstereceğiz. Aileleriyle birlikte otuz milyonu aşkın bir seçmen kitlesi olduğumuzu herkes görecek ve bilecek. Bunun için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız.

Toplu sözleşmeli sendika hakkı ve insanca onurlu bir yaşam için sokakları ve alanları terk etmeyeceğiz.

Emeklilerin ülke çapında birleşik sendikal örgütlenmesini mutlaka gerçekleştirerek, daha güçlü ve daha deneyimli olarak örgütleneceğiz. Emeklilere insanca ve onurlu bir yaşam için toplu sözleşmeli sendika hakkını kazanıncaya dek mücadelemize devam edeceğiz.

Emeklilerin toplu sözleşmeli sendikal haklarını özgürce kullanabileceği; tüm emeklilerin huzur ve güven içerisinde insanca yaşayabileceği günlere mutlaka kavuşacağız. Sonunda biz kazanacağız, emekliler kazanacak, alın teri ile yaşayan tüm emekçiler kazanacak.

MİTİNGE ULAŞIM VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

26 Mayıs 2024 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan Büyük Emekli Mitingi’ne katılacak emekliler için İstanbul’dan Ankara'ya gidiş-dönüş otobüs seferleri yapılacaktır.

Gidiş 25 Mayıs Cumartesi gecesi olup, 26 Mayıs Pazar akşamı aynı otobüslerle geri dönüş sağlanacaktır. Otobüslerin hareket yeri ve saatleri ayrıca duyurulacaktır.

Katılımcılara yolda gerekli kumanyalar organizasyon komitesi tarafından dağıtılacaktır.

İstanbul'dan sendikamızla birlikte mitinge katılmak isteyen sendikamız üyesi olmayan emekli yurttaşlarımızın isimlerini, telefon numaralarını ve T.C. Kimlik numaralarını https://www.facebook.com/2021tumemeklisenmaltepe/ link bağlantısı üzerinden 2021 Tüm Emekliler Sendikası Maltepe Temsilciliğinin Facebook sayfasına özel mesaj yoluyla ivedilikle bildirmeleri gerekmektedir.


Selim Dikel 

2021 Tüm Emekliler Sendikası

Maltepe Temsilcisi


TÜRKİYE EMEKLİLER VE EYT’LİLER BİRLİĞİ BİLEŞENLERİ

2021 Tüm Emekliler Sendikası

DİSK Emekli-Sen Taban İnisiyatifi

Bağımsız Emekliler Sendikası

Emekli Meclisleri Sendikası

Tüm Sivil Emekliler Derneği

Tüm Emek Der

EYT ve Emekliler Federasyonu

Gebze Mücadeleci Emekliler Derneği

Ankara EYT ve Emekliler Derneği

Trakya EYT ve Emekliler Derneği

Çorlu Tüm Emekliler ve Sigorta Mağdurları SYDD

Adana EYT ve Emekliler Derneği

Kayseri EYT ve Emekliler Derneği

Birlik Dayanışmacı Emekliler

Özel Banka ve Sandık Emeklileri

TOBBES Gönüllüleri

Tüm Emekliler Dayanışma Derneği TEDA

Bağımsız Emekliler Platformu

Emekliler Birleşin Platformu

Emekliler Birleşiyor Platformu

Tüm Emekliler Birleşim Platformu

Türkiye Emekliler Platformu


*Bu yazı buradan kopyalanmıştır.

*İLETEN. Uğur ÖZIŞIK


10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


1/682
bottom of page